Én és Bodrogi Gyula

Eddigiek, avagy miért nem írtam már egy ideje

Tudom, tudom, annak ellenére, hogy számtalanszor megírom, hogy ezentúl mindig rendszeresen írok, mégsem teszem meg. Ennek számtalan oka van. Elsőként kezdjük azzal, hogy egyáltalán nem vagyok az a fajta, aki csak úgy irogat az életéről. Majd folytassuk úgy, hogy egyébként sincsen annyi extrém esemény az életemben, mint más “hírességeknek”, valamint nem látom azt a magas számú érdeklődő társaságot, akik folyamatosan …

Problems Ahead

Év eleje 2018/2019. tanév

Szeretném már az elején leszögezni, hogy az írásaim alapján nem szabad általánosítani. Egyáltalán nem biztos, hogy az ország más közoktatási intézményében ehhez hasonló, vagy rosszabb helyzet lenne. Minden csak helyileg érvényes, és kizárólag az ÉN nézőpontomból. Nincs rálátásom a teljes rendszerre, csak annyi részletet tudok, ami, mint informatika tanár / rendszergazda tartozik rám.

Personal-Cloud-Storage

Elvesztettem

Attól tartok, hogy kezdek “öregedni”. Na nem a szó szoros értelmében, de nagyon valószínű, hogy megint elvesztettem pár fájlomat.

Buying List 2

Olcsó?!

Akkor sorolom, jó?! Hogy pontosan milyen apró, nem nagy összegű dolgok jönnek elő mostanában a vásárlási listámon, miközben természetesen ne feledkezzünk meg, arról sem, hogy egy egész család eltartása is fontos feladat. Most jegyezném meg, hogy nem panaszkodok, elsőként mindig a család igényei vannak kielégítve.