Újdonságok

MacBook Pro 2018 fóliában

És tessék… 

Csakhogy eljutottunk idáig is. Na nem arra vagyok ilyen megjegyzéssel, amiről írni akarok, hanem arra, hogy konkrétan 1 órámba került mire az új WordPress frissítés és a Jetpack kiegészítő eldöntötte, hogy képesek együtt működni és természetesen nem kifagyasztani az oldalamat.

Sikerült! Kis trükközéssel.

Kanyarodjunk is egy kicsit vissza az eredeti témához, amiről szerettem volna beszélni.

Az egyik az, hogy igen megpróbálom kicsit megint feléleszteni az oldalam, és azokról az érdekes dolgokról beszélni/írni, amik szoktak mostanában érdekelni, vagy éppen hallottam valahol és szeretném, ha az én álláspontom is érhető lenne, főleg úgy, hogy a következő tanévtől osztályfőnök is vagyok. Ezt már nagyon várom, mivel rögtön egy Gólyatáborral kezdjük az egész 4 éves kalandot. Mindenesetre az ajándék már készen van, csak jöjjenek 🙂 

A másik, hogy úgy tűnik kis szerencse ért, és 5 év után sikeresen upgradeltem a teljes Apple felszerelésemet. Sikeresen vettem magamnak egy iPhoneX-et

iphonex
Az iPhone X

még tavaly karácsonykor, most megy egy MacBook Pro-t.

macbookpro2018
MacBook Pro 2018

Természetesen ezek is hosszú távú befeketetések, mert ezeket is most vagy 5-6 évre vettem. Remélem birni is fogják ilyen “terhelés” mellett.

A MacBook Pro tesztjét közzé fogom tenni, de nem kell semmi extrát várni, mert nem ilyen gyári teszteléseket fogok végezni, mint a nagy bloggerek, hanem inkább azt fogom elmesélni, nekem milyen újdonságokat hozott a 2012-es modellhez képeset.

 

Azért mutatnék is valamit, mert végre találtam jobb programot az NTFS problémára a macOS világban, ez nem más mint a Mounty for NTFS program. Elérhető itt. Próbálja ki, akinek van ezzel gondja.

🙂